Projekty domov 2014

Čo sme si pre Vás prichystali v roku 2014?
Rok 2014 je rokom veľkých zmien. Či už v stavebníctve, politike alebo v konštelácií hviezd. Projekty rodinných domov sú podľa predpovedí čínskeho kalendára v roku 2014 ideálne načasovanie. Rok 2014 je rok úspechu a budovania. Z politického hľadiska tiež všetko hrá do karát. Fico bude prezidentom. Dane už nebudú unikať skrz Kažimírovú lotériu a podobne.
Ale teraz vážne. 
Stavby sú čoraz dostupnejšie a fabriky na výrobu stavebných materiálov si čoraz silnejšie konkurujú. Jednoducho povedané, projekty domov 2014 si už zrealizujete lacnejšie. Architekti v našom tíme sa ešte koncom roka 2013 usilovali pripraviť projekty domov, ktoré by boli vhodné pre každého. Znamená to, že ponúkame projekt domu, ktorý má nie len dostatočnú metráž, ale hlavne ho postavíte za 50 000 Eur a s pekným pozemkom sa dostávate na cenu, ktorá je nižšia ako cena bytu v rozvojových mestách Slovenskej republiky.  
Projekty domov 2014 
Menší, energeticky úsporný, moderný a hlavne dostupný rodinný dom je téma roku 2014. Náš katalóg rodinných domov Vám ponúka viacero riešení stavby ideálneho domu, ale pokiaľ nenájdete presne to, čo hľadáte, našim hlavným produktom sú individuálne rodinné domy. V našom ateliéry si vy určujete, aký dom chcete a hlavne za koľko ho chcete postaviť. Naša spoločnosť fungovala v minulosti ako stavebná firma a presne poznáme tému, nezmestili sme sa do rozpočtu. Dom nie je záhrada, kde sa deti musia vybehať. Dom má slúžiť Vám a treba si ešte uvedomiť ďalšiu dôležitú vec. Deti nám raz vyrastú a veľký projekt Vám bol na nič. Stretávame sa s tým často, keď naši klienti prídu za nami po rokoch znova s požiadavkou na projekt domu, ktorý je už takpovediac po skúsenosti. Menší rodinný dom so základnou potrebou dispozície a nízkymi nárokmi na energie. Schody a poschodia už nechcú vidieť a skôr si doprajú menšiu pivnicu na vína ako podpivničený celý dom v hodnote celej stavby prízemného domu nazývaným aj bungalov. Ak sa Vám naša práca pozdáva, neváhajte a ozvite sa nám. Radi sa s Vami zoznámime a porozprávame pri kávičke. Tešíme sa na Vás.  
« »

Pridaj komentár