šikmá strecha - moderné domy

projekty domov 2015

Aké zmeny nás čakajú v tredoch architektúry v roku 2015?

  Rok 2014 sa dal v stavebníctve považovať za zlomový. Európska únia sa snažila o stabilizovanie ekonomiky v Európe a prejavilo sa to hlavne v podmienkach poskytovania hypoték, čo prispelo k nárastu stavieb na Slovensku a tiež pozdvihlo kvalitu architektúry na Slovensku.

Čo ďalšie sa udialo v roku 2014 a ako sa to prejaví v roku 2015?

Máme nového prezidenta, cena stavebného materiálu sa drží na rovnakej úrovni, ceny nehnuteľností klesli a projekty domov ako aj celková kvalita architektúry na Slovensku sa stále zlepšuje.  Slováci úž nehľadajú len projekty v duchu podnikateľský barok, ale stále viac sledujú trendy modernej architektúry zo západu a chcú tiež len tie najlepšie návrhy domov.  

Čo znamená pre klienta nedatelieru rok 2015?

NED ATELIER v tomto roku oslávi 10 rokov tvorby architektúry. Znamená to že sa budeme zameriavať na realizácie, ktoré Vám budeme prezentovať a porovnávať kvalitu samotnej architektúry a tiež plánujeme sumarizovať informácie z 10 rokov energetickej bilancie realizovaných stavieb aby sme Vám vedeli podať reálne informácie z našich nízkoenergetických stavieb. Všetky projekty domov, ktoré náš ateliér vytvoril boli robené vždy na mieru a vždy s dôrazom na energetickú náročnosť budov, ktorá je už v dnešnej dobe určená európskou úniou a bude len prísnejšia. Tiež plánujeme pre našich klientov zaujímavé výhody a zľavy k doplnkovým či samotným návrhom domov či štúdia rodinného domu za lepšiu cenu, či osadenie domu v cene projektu.  
« »

Pridaj komentár